sunnuntai 3. toukokuuta 2009

Viimeiset Pohjois-Karjalan keikat

Viimeisiä maakunnan vetoja viedään! Huomenna olemme Viinijärven koululla esiintymässä 8. ja 9. luokkalaisille, ja tiistaina Joensuun Normaalikoululla yseille ja lukion 1. luokkalaisille. Loppuviikoksi 14 meistä suuntaa maamme armaaseen pääkaupunkiin tanssimaan jivea, tangoa tai humppaa - kauan odotettu Teatterikorkeakoulun pääsykokeiden 2. vaihe alkaa.

Takana on puolentoista viikon treeniloma, joka itselläni kului kesäteatteriharkoissa, Teakin tehtäviä harjoitellessa sekä drmaturgian puolen näytelmää lukiessa - Juha Siltasen Foxtrot on vaativa teksti. Aurinko ja ihanat ihmiset toivat hyvää energiaa harjoitteluun. Tänään ohjelmassa on pakkausta ja paikkausta - sairastapauksen vuoksi. Toivomme pikaista paranemista, mutta huominen ja ylihuominen mennään paikkausmiehityksellä.

Tänä vuonna Tampereen yliopiston näyttelijäntyön laitokselle ei päässyt kurssiltamme ketään, vaikkakin viimeisessä vaiheessa kolme oli. Karsinta on tiukkaa, kahden vuoden kuluttua uudestaan. Ja nyt napletsoo mars, kohti keikkoja ja kohti teakkia!

Aurinkoenergiaa toivottaa Liina-Maija, Vappu

PS: Äitienpäivänä starttaa sitten Varsinais-Suomen kiertue. Koulukeikat Salossa ja Forssassa. Torstaina 14.5. klo 20 Työmiehen vaimo Kuusankoskella Kuusankoski-talon teatterisalissa, vapaa pääsy! Tervetuloa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti