perjantai 10. huhtikuuta 2009

Lomalla

Pääasiäisloma tuli tarpeeseen! Pitkää päivää ollaan Työmiehen vaimon kanssa tehty. Penikat huutavat pelkästä ajatuksesta lenkkeilystä. On luksusta nukkua pitkiä yöunia, tavata ystäviä, syödä, lukea ja rentoutua, siis ylipäätään lomailla ja huoahtaa! Palaute, jota ollaan saatu, on ollut tosi innostunutta ja positiivista, mahtavaa! On ollut ihanaa esittää juttua aina uudelle yleisölle. Oma roolihahmoni on muodostunut mulle tosi rakkaaksi ja tärkeäksi.

Ensi tiistaina starttaa sitten kiertueemme. Vuorossa ovat Liperin vapaa-aikatoimi, Joensuun yhteiskoulun lukio, Outokummun lukio ja Kontiolahden lukio ja yläkoulu. Haastetta tuovat erikoiset tilaratkaisut sekä flyygelit, joita ei voi siirtää. Saa nähdä, kuinka selviydymme. Toivottavasti saadaan nyt kunnolla akut ladattua, pitkää pinnaa tarvitaan varmasti.

Ja hei hurjaa, ensi viikolla saapuvat Nätyn kirjeet, eli selviää, ketkä jatkavat toiseen vaiheeseen ja ketkä suuntaavat energiansa täysillä TEAKin pääsykokeisiin (ts. putoavat jatkosta). Allekirjoittanutta jännittää jo.

Ei mulla muuta nyt. terkuin Liina-Maija

ps. miksi sataa lunta? miksei aurinko paista?

2 kommenttia:

  1. Oi, kerroit tuosta Näty jutusta. Itsekin olin pääsykokeissa mukana. Aargh, tuleeko ne tulokset tosiaan tänään? No, jos ei onnistanut Nätyn seuraavaan vaiheeseen, niin sitten vaan kaikki energia Teakia kohti :).
    Ps. Hyviä juttuja kirjoitat!

    VastaaPoista
  2. Tulokset tulivat, ja allekirjoittanut ei ollut jatkoon päässeitten joukossa suureksi suruksi. Ei muuta kuin energia Teakia kohti.
    Kuinka sulle kävi?

    VastaaPoista