keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

rakkaus nätyyn ja tiukasti kohti ensi-iltaa

Täällä taas! 9 Väkivahvan tyttölasta matkasivat maanantaina Tampereelle, tuonne Emmin syntysijoille Tampereen yliopiston näyttelijäntyön laitoksen eli Nätyn houkuttelemana. Eikä ollut turha reissu! Kokemusta karttui ja positiiviset fiilikset jäi päivästä. Tottakai sitä jossittelee, olisinko voinut tehdä tanssini hitaammin ja rauhallisemmin, kuuntelinko ohjeet oikein yms. Tulisilla hiilillä ollaan, kunnes kirjeet saapuvat 15.4. ja ja niiden mukana tieto jatkoon pääsystä. Me kaikki olimme Näty-neitsyitä (siis ensimmäistä kertaa haettiin), ja aivan ihastuneita pääsykokeiden rentoon ilmapiirin, varsinkin TEAKin jäkitykseen ja kilpalaulantaan verrattuna. 5 Väkivahvalaista, ukot ja Ronja ja Sara, ovat Näty-vuorossa perjantaina. Peukut pystyyn kaikki!

Mulla henk. koht. oli tosi hyvä vire koko päivän päällä, ja olen täysin rakastunut Nätyyn. Raadissa olleet opettajat vaikuttivat huipputyypeiltä. Erityisesti ihastuin lauluopettaja Arla Saloon (hurmaava!) ja puheopettaja Tiina Syrjään(tarkka ja selkeä!). Raati henki kannustavaa ilmapiiriä. Ei pelottanut. Päivä voimisti entisestään tahtoani päästä näyttelijäksi. Mitään muuta en halua. Haluan päästä oppimaan lisää ja lisää, etsimään ja löytämään ja mokaamaan ja elämään ja kokemaan. Hieno ja rankka päivä. Illalla junassa itetti ja nauratti, väsymys ja tuhat tunnetta rintalastan alla. Ja huutava tahto.

Nyt täysillä kiinni Työmiehen vaimoon. Jumalauta, me tehdään siitä hyvä. Illalla teemme mun eli Vapun isoa vikaa kohtausta ekaa kertaa on stage. Maastossa tehtiin tosin sitäkin. Illalla myös Edi tulee aikidokailemaan kanssamme. Siis tekemään aikidoa, ei dokaamaan. Olinpas "hauska"! Väsymys jeejee, ja huikea kevätaurinko.

Aurinkoista keksiviikkoa till alla önskar Liina-Maija Ilona

1 kommentti: