perjantai 27. maaliskuuta 2009

Tervehdys taas!

Flunssatauti on kaatanut väkivahvalaisia petiin oikein urakalla, mutta siitäkin huolimatta harjoiteltu on! Huominen lauantai urakoidaan painamalla paitoja ja kasseja, sekä jakamalla julisteita. (Joko joensuulaiset ovat bonganneet Emmin kuvia kaupungilla?)

Työryhmät ahkeroivat nekin hiki hatussa: puvustusryhmä näytti tänään aamulla muokkaavaan mustalaijoukkion vaatetusta, koko Urkan sali on pimennetty jätesäkeillä ja mustilla kankailla jotta valoryhmä voi rakentaa ultimaalisen valoshownsa ja tiistaina Eero ja Kaitsu urakoivat sahaamalla ja paukuttamalla, lavastuskin alkaa siis muotoutua. Tämän kaiken keskellä kohtausharjoitukset etenevät ja suurin osa on vieläpä vieraillut Tamperaan yliopiston näyttelijäntyönlaitoksen (Nätyn) pääsykokeissa. Ollaan alettu tekemään kaksi osaista päivää, niin että aamulla harjoitellaan 9-14 jonka jälkeen pidetään taukoa ja sitten 18-21 jatketaan. "Ulkopuolisia" opettajia pyörii harva se päivä Urkalla, tällähetkellä puvustuksesta vastaava Ritva "Ritu" Muikku komentaa rautaisella otteellaan Elisaa ja Hannelea entistä kovempiin värjäyssuorituksiin, ja Asko "Asko" Heiskanen suuntailee valokalustoa. Klo:12 jälkeen Marjo Huovinen tulee laulattamaan.. Väkivahvan naispuolisille jäsenille uutta energiaa ovat tuoneet Outokummun äänituotannon pojat.

Kun päivät ovat pitkiä ja rankkoja on toisten tukeminen ja yhteiseen tavoitteeseen uskominen tärkeää. Jos täällä nyt alettaisiin piikittelemään toisia tai neuvomaan negatiiviseen sävyyn, niin aij jai..

Yritetään saada viikonlopun aikana kuva- ja videomateriaalia tänne. Muistathan varata lippusi Työmiehen vaimoon hyvissä ajoin, ensi-ilta alkaakin olla jo täynnä!

Kurkkukivusta kärsivä Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti